Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı sökmek

Rüyada çatı sökmek

Rüyada çatı sökmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, evleneceğinize, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada çatı sökmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada çatıyı sökmek dertlerinin dermanını bulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada evin çatısını sökmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada çatı sökmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayır duaları alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını sökmek sermayesinin boşa gideceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kendi tırnağını sökmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnağı sökmek isteklerin yerine geleceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada gül fidanı sökmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Rüyada havuç sökmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, güzel günlerin geleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments