Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlerin çatıştığını görmek

Rüyada askerlerin çatıştığını görmek

Rüyada askerlerin çatıştığını görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, bir ömür olacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada askerlerin çatıştığını gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Rüyada çatışan asker görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kazanılan paranın artacağına yorulur.

Rüyada asker çatışması görmek belalara denk gelmeyeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada asker olarak çatışmaya girmek yersiz yere suçlanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yenileceğine işarettir.

Rüyada askerde çatışmaya girmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada asker olmak ve çatışmaya girmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada asker olup çatışmaya girmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, bilgi sahibi olacağına işarettir.

Rüyada terörist asker çatışması görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, başarılı işlere imza atılacağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerlerin çatıştığını görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments