Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı düştüğünü görmek

Rüyada çatı düştüğünü görmek

Rüyada çatı düştüğünü görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rütbesinin yükseleceğine, aydınlanacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada çatı düştüğünü gördüyseniz:

  • Yarınki tutulma sonrası parasal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada çatıdan düşeceğini görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı düştüğünü görmek rahatının yerinde olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşüp ölmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çatıdan düştüğünü görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıdan düşeni görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulur.

Rüyada çatıdan düşen birini görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments