Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan düşeceğini görmek

Rüyada çatıdan düşeceğini görmek

Rüyada çatıdan düşeceğini görmek içini açmaya karar vereceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşeceğini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

Rüyada çatıdan düşüp ölmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada başkasının çatıdan düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada çatıdan düşen birini görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşen adam görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini çatıdan düşerken görmek belli bir kazanç elde edileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments