Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan düşeni görmek

Rüyada çatıdan düşeni görmek

Rüyada çatıdan düşeni görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çalışmalarının beğenileceğine, ayıplanacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çatıdan düşeni gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Rüyada çatıdan düşeni görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çatıdan düştüğünü görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada birini çatıdan düşerken görmek daha fazla para kazanacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan düşen birini görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, işlerin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşeceğini görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, çok daha mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments