Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı yıkıldığını görmek

Rüyada çatı yıkıldığını görmek

Rüyada çatı yıkıldığını görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatı yıkıldığını gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada evin çatısı yıkılmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kasasının ağırlaşacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılmış çatı görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada çatı yıkıldığını görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı yıkılması görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına inanılır.

Rüyada çatının yıkılması görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşama dört elle sarılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments