Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış çatı görmek

Rüyada yıkılmış çatı görmek

Rüyada yıkılmış çatı görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılmış çatı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda haklarınızı aramanız, çıkarlarınızı savunmanız gerekiyor.

Rüyada çatı yıkılması görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek çok günah işleyeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine inanılır.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkılmış çatı görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yıkılan çatı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments