Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı süpürmek

Rüyada çatı süpürmek

Rüyada çatı süpürmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yeni bir eve taşınılacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada çatı süpürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada çatı süpürmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada teras süpürmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin dışını süpürmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada un süpürmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı süpürmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada tavan süpürmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami süpürmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments