Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada sarı renk muhabbet kuşu görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, borçlarının ödeneceğine işarettir.

Rüyada renkli muhabbet kuşları görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, güzel bir yola çıkılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments