Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk kıyafet görmek

Rüyada sarı renk kıyafet görmek

Rüyada sarı renk kıyafet görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk kıyafet gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Rüyada sarı renkli kıyafet görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada sarı renk kıyafet görmek eğlence ve renk geleceğine, mallarının da hayırlı olacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli kıyafetler görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kazançlı işler yapacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi renkli kıyafet görmek başarı için fırsatların artacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada turuncu renk kıyafet giymek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu renk kıyafet görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada renkli kıyafet almak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ufkunun açılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kıyafet görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments