Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık ve çarşaf görmek

Rüyada yastık ve çarşaf görmek

Rüyada yastık ve çarşaf görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, mevki makam sahibi olunacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, sayılacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastık ve çarşaf gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada yastık çarşaf görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşaf yastık görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada yastık ve çarşaf görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yün yastık almak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastıkla boğmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastıkla yürümek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift yastık görmek yol yordam öğretileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün yastık görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments