Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak çarşafı asmak

Rüyada yatak çarşafı asmak

Rüyada yatak çarşafı asmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, evini ve ailesini unutacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada yatak çarşafı asmak gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada yatak çarşafı asmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkona çarşaf asmak rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipe çarşaf asmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çarşaf asmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada yatak çarşafı katlamak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yatak çarşafı görmek kime danışacağını bilemez olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments