Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf çalmak

Rüyada çarşaf çalmak

Rüyada çarşaf çalmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada çarşaf çalmak gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Rüyada çarşaf çalmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf çırpmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini çarşaflı görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşafa girmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Rüyada çarşaf giymek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çarşaf pike görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaflar görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada çarşaflı adam görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments