Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf pike görmek

Rüyada çarşaf pike görmek

Rüyada çarşaf pike görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çarşaf pike gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada çarşaf pike görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi pike görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada pembe pike görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, herkesin desteğinin alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz pike görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı pike görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi pike takımı görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pike takımı görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada pike almak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments