Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantaya bakmak

Rüyada çantaya bakmak

Rüyada çantaya bakmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada çantaya bakmak gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Rüyada çanta bakmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işarettir.

Rüyada çantaya bakmak kendine çeki düzen vereceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada çantanın içine bakmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada sırt çantası almak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada çantaya kıyafet koymak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yaptığı işte sivrileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve çanta kaybetmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada kara çanta görmek daha kötü günler yaşayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada çantamın çalındığını görmek sağlığının yerinde olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments