Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çanta görmek

Rüyada kara çanta görmek

Rüyada kara çanta görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada kara çanta gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Rüyada kara çanta görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada abiye çanta almak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kudret ve destek olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine yorulur.

Rüyada çanta fırlatmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantaya ekmek koymak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çanta taşımak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, yüksek diploma alacağına, çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çanta hediye almak gözünün yaşını sileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel çanta görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, geleceğine alamet eder.

Rüyada para dolu çanta görmek zamanının boşa gideceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, evini ve ailesini unutacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments