Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta bakmak

Rüyada çanta bakmak

Rüyada çanta bakmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, hasretliğin biteceğine, anne baba duasının alınacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada çanta bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada çantaya bakmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çanta bakmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işarettir.

Rüyada çantanın içine bakmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işarettir.

Rüyada çanta doldurmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kol çanta görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına tabir olunur.

Rüyada çantanın içinde altın görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada çantamı çaldırmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, muradın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada plaj çantası görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments