Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantanın içine bakmak

Rüyada çantanın içine bakmak

Rüyada çantanın içine bakmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantanın içine bakmak gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Rüyada çantaya bakmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantanın içine bakmak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına inanılır.

Rüyada çanta bakmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, içinin rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada çanta almaya gitmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına tabir olunur.

Rüyada çanta kaybolmak sorunların bir bir çözüleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına yorulur.

Rüyada okul çanta görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada çantada çok para görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf çanta görmek evine bereket geleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments