Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantamın çalındığını görmek

Rüyada çantamın çalındığını görmek

Rüyada çantamın çalındığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet eder.

Rüyada çantamın çalındığını gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek işlerin düzeleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada başkasının çantasının çalındığını görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada çanta çalınması görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantası çalınmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalettir.

Rüyada çantamın çalındığını görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ders çalışanları görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birşeyin çalındığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Rüyada öldürmeye çalıştığını görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, borçlarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments