Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantasını unutmak

Rüyada çantasını unutmak

Rüyada çantasını unutmak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çantasını unutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Rüyada dolmuşta çanta unutmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada kol çantasını unutmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada trende çanta unutmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada çantasını unutmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabada çanta unutmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada çantayı unutmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada otobüste çanta unutmak zor bir durumda kalacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments