Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüste çanta unutmak

Rüyada otobüste çanta unutmak

Rüyada otobüste çanta unutmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet eder.

Rüyada otobüste çanta unutmak gördüyseniz:

  • Olumlu veya olumsuz kararınızı hemen vermeyin.

Rüyada çantayı otobüste unutmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına inanılır.

Rüyada otobüste çanta unutmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret eder.

Rüyada otobüste valiz unutmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada otobüste eşya unutmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüste bavul unutmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada evde çanta unutmak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, kazancının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol çantasını unutmak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rahat yüzü göreceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments