Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantayı unutmak

Rüyada çantayı unutmak

Rüyada çantayı unutmak sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada çantayı unutmak gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Rüyada çantayı otobüste unutmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak yiyip içeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet eder.

Rüyada çantayı unutmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çantayı arabada unutmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada evde çanta unutmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Rüyada arabada çanta unutmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantanı unutmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hikmete kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments