Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyin yırtıldığını görmek

Rüyada bir şeyin yırtıldığını görmek

Rüyada bir şeyin yırtıldığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Rüyada bir şeyin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada yırtılan bir şeyi dikmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada bir şeyin yırtıldığını görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeni ayakkabının yırtıldığını görmek şansının hep açık olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, büyük bir makama geleceğine delalettir.

Rüyada yırtılmış atlet görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Rüyada para yırtıldığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının yırtıldığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, heveslerinin biteceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çantanın yırtıldığını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, işe ve aşa kavuşacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Rüyada etek yırtıldığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments