Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantada bilezik görmek

Rüyada çantada bilezik görmek

Rüyada çantada bilezik görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çantada bilezik gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Rüyada çantada altın bilezik görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çantada bilezik görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, rahat yüzü göreceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane bilezik takmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada bir kol bilezik görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinden bilezik almak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bileziğini görmek yeni işlere girileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, borcunun kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik saymak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments