Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden bilezik almak

Rüyada birinden bilezik almak

Rüyada birinden bilezik almak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada birinden bilezik almak gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kolunda bilezik görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sonra kendi işini kuracağına, küslükleri gidereceğine işarettir.

Rüyada boncuk bilezik görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada bilezik kaybetmek maddi konuda zayıflayacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilezik yüzük görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, tecrübe kazandıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments