Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantada altın bilezik görmek

Rüyada çantada altın bilezik görmek

Rüyada çantada altın bilezik görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Rüyada çantada altın bilezik gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Rüyada çantada altın bilezik görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, alim ve bilge insan olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada çantada bilezik görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinden altın bilezik almak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik çalmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada altın bileziği satmak maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, şansızlığın kırılacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret eder.

Rüyada altın künye bilezik görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yılmayacağına delalettir.

Rüyada denizde altın bilezik bulmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments