Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bileziğini görmek

Rüyada başkasının bileziğini görmek

Rüyada başkasının bileziğini görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulur.

Rüyada başkasının bileziğini gördüyseniz:

  • Pazarlık kabiliyetiniz size istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada koluna burma bilezik takmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada bilezik saklamak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments