Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı çanta satın almak

Rüyada kırmızı çanta satın almak

Rüyada kırmızı çanta satın almak işlerin düzene gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı çanta satın almak gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kırmızı çanta satın almak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, günden güne kazancının artacağına işarettir.

Rüyada yeşil çanta satın almak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına inanılır.

Rüyada sırt çantası satın almak ekmek kapılarının kapanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işarettir.

Rüyada kahverengi çanta satın almak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi çanta satın almak çok büyük hayır duaları alacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çanta satın aldığını görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz çanta satın almak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına yorulur.

Rüyada bayan çantası satın almak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments