Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çanta satın almak

Rüyada mavi çanta satın almak

Rüyada mavi çanta satın almak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi çanta satın almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada mavi çanta satın almak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni çanta satın almak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bayan çantası satın almak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çanta satın almak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına inanılır.

Rüyada kahverengi çanta satın almak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çanta satın almak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada deri çanta satın almak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kariyer sahibi olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına inanılır.

Rüyada sırt çantası satın almak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments