Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi çanta satın almak

Rüyada kahverengi çanta satın almak

Rüyada kahverengi çanta satın almak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada kahverengi çanta satın almak gördüyseniz:

  • Kendinize ne kadar güvenirseniz o kadar kazanırsınız.

Rüyada kahverengi çanta satın almak makbul olmayan işler yapacağına, mevlit okutacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulur.

Rüyada kahverengi çanta görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada kahverengi çanta hediye almak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi çanta takmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kahverengi deri çanta görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çanta satın almak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada deri çanta satın almak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments