Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin alnından öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin alnından öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin alnından öptüğünü görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ileriye gideceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, varlıklı kimse olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin alnından öptüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek kucağına alıp sevmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin alnından öptüğünü görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini abdest alırken görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine işaret eder.

Rüyada al yazma görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada alı konulduğunu görmek yokluğa düşeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, işinin başına geçeceğine, kendisini işine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments