Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş alırken görmek

Rüyada kaş alırken görmek

Rüyada kaş alırken görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaş alırken gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Rüyada kaş alırken görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıkıntı yükleneceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işarettir.

Rüyada kaş uzaması görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kaşının yarısının olmadığını görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada göz kaş görmek para sıkıntısı çekeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet eder.

Rüyada kaş ortasını almak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, düşmanına galip geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kaşların olmadığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada tek kaş olmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşı yarılmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments