Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs balığın öldüğünü görmek

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, ev sahibi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, satışların düşeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada süs balığın öldüğünü gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Rüyada süs balığı öldürmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulur.

Rüyada süs balığının öldüğünü görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, zorlukların baş göstereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs balıklarının öldüğünü görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek kazalardan, belalardan korunacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada süs balık tutmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu süs balığı görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı süs balığı görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments