Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa yemek görmek

Rüyada kaplumbağa yemek görmek

Rüyada kaplumbağa yemek görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa yemek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada canlı kaplumbağa yemek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kaplumbağası yemek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet eder.

Rüyada deniz kaplumbağası yemek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yemek görmek sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa yemek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, makamının yükseleceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağaya yemek vermek hak yolunda hayır işleri yapacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments