Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı balık kusmak

Rüyada canlı balık kusmak

Rüyada canlı balık kusmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, onu cesaretlendireceğine işarettir.

Rüyada canlı balık kusmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Rüyada canlı balık kusmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada balık kılçığı kusmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün balık kusmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, gelirinin daimi olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada balık kusmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ balık kusmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada balık yemek ve kusmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, acılarını dindireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük canlı balık görmek büyük paralar kazanacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada elinde canlı balık görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments