Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde canlı balık görmek

Rüyada elinde canlı balık görmek

Rüyada elinde canlı balık görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, işlerinin hızlanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada elinde canlı balık gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada elinde canlı balık tutmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada elinde canlı balık görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada canlı balığı eline almak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada canlı balığı elinde tutmak işlerin sarpa saracağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı balığı elle tutmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada denizden canlı balık tutmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı balık temizlemek her istediğini alabileceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada canlı renkli balık görmek zaaflarına kapılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments