Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canavar saldırısı görmek

Rüyada canavar saldırısı görmek

Rüyada canavar saldırısı görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, daima ona hürmet göstereceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada canavar saldırısı gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Rüyada canavar saldırısı görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, her şeyin yenileceğine işarettir.

Rüyada büyük canavar görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına tabir olunur.

Rüyada tazmanya canavarı görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, eşlerin ayrılacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canavar balık görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, artık rahat bir nefes alacağına, şansın önünün kesileceğine işaret eder.

Rüyada tek gözlü canavar görmek sağlığının bozulmayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada canavarı öldürmek yorulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına inanılır.

Rüyada dev canavar görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi canavar görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments