Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde canavar görmek

Rüyada denizde canavar görmek

Rüyada denizde canavar görmek kısmet alacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde canavar gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Rüyada denizden çıkan canavar görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına inanılır.

Rüyada deniz canavarı görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Rüyada denizde canavar görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada denizden canavar çıktığını görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada yılan canavar görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada canavar öldürmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada gölde canavar görmek hayırlı haberler alacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz canavar görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments