Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz atlamak

Rüyada havuz atlamak

Rüyada havuz atlamak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada havuz atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Rüyada havuza atlamak yüzmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Rüyada havuza balıklama atlamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yoğun stres altında kalacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işarettir.

Rüyada boş havuza atlamak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada havuz atlamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada birinin havuza atladığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda atlamak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun icine atlamak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuza atlamak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments