Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamuru silmek

Rüyada çamuru silmek

Rüyada çamuru silmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, iyi geçiminin biteceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada çamuru silmek gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Rüyada ayakkabı çamurunu silmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine delalettir.

Rüyada çamur silmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu ayakkabı silmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıdan çamur silmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, moralinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada çamuru silmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hastalıklarını yeneceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Rüyada mendile burnunu silmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sümük silmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayaklarını silmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments