Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıdan çamur silmek

Rüyada ayakkabıdan çamur silmek

Rüyada ayakkabıdan çamur silmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıdan çamur silmek gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Rüyada ayakkabı çamurunu silmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işarettir.

Rüyada çamurlu ayakkabı silmek başarıya giden yollarını açacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına inanılır.

Rüyada ayakkabıdan çamur silmek kalp kıracağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada çamur silmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet eder.

Rüyada çamuru silmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabılarını silmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabını silmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayakkabısını silmek elindekileri de yitireceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments