Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını silmek

Rüyada ayaklarını silmek

Rüyada ayaklarını silmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, yeni yollara girileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayaklarını silmek gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Rüyada ayaklarını silmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Rüyada ayak silmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı halı silmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kolay yollardan kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küf silmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına rivayet eder.

Rüyada terini silmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıçını silmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalettir.

Rüyada kirli halı silmek keyfinin ve neşesinin artacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, işlerini düzene sokacağına delalet eder.

Rüyada burun silmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments