Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu tarla görmek

Rüyada çamurlu tarla görmek

Rüyada çamurlu tarla görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu tarla gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Rüyada çamur tarlası görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada tarlada çamura batmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada çamurlu tarla görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet eder.

Rüyada çamur tarla görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, ruhen güzelleşeceğine, durgun giden işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu tarlada yürümek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküzlerle tarla sürmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tarlada altın toplamak çok para kazanacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, günahlarının affedileceğine inanılır.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments