Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık sudan kaçmak

Rüyada bulanık sudan kaçmak

Rüyada bulanık sudan kaçmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bulanık sudan kaçmak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada bulanık sudan kaçmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık sudan kurtulmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada bulanık sudan atlamak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan kaçmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan kaçmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, rakipsiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu sudan kurtarmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Rüyada soğuk sudan geçmek yokluk çekeceğine, suç işleyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada derin sudan korkmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments