Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu ırmak

Rüyada çamurlu ırmak

Rüyada çamurlu ırmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu ırmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Rüyada çamurlu ırmak görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu ırmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ırmaktan balık tutmak sürekli tartışacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, köşeye sıkıştıracağına yorulur.

Rüyada ırmaktan geçememek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada ırmak deniz görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada ırmak kenarında gezmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulur.

Rüyada ırmak ve balık görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments