Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşa girdiğini görmek

Rüyada savaşa girdiğini görmek

Rüyada savaşa girdiğini görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yeni hobiler edinileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşa girdiğini gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Rüyada savaşa girdiğini görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, her şeyin yenileceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta namaz kılmak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaşın başladığını görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, razı geleceğine, helal kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta ölmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına yorulur.

Rüyada savaşta bulunmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada savaş tankı görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaş helikopter görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşçı olmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments