Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur ve sel görmek

Rüyada çamur ve sel görmek

Rüyada çamur ve sel görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, gülen yüzünün de solacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamur ve sel gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada çamur ve sel görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur seli görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalettir.

Rüyada çamur sel görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada sel ve çamur görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu sel görmek bolluk ve bereket geçireceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada çamurdan sel görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tersine akan sel görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments