Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur savaşı yapmak

Rüyada çamur savaşı yapmak

Rüyada çamur savaşı yapmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, büyük hatalar yapacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada çamur savaşı yapmak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çamur savaşı yapmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada kar savaşı yapmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, borçlarının kapacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada yastık savaşı yapmak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada yumurta savaşı yapmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kötü haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kılıçla savaş yapmak rızkından ve gelirinden olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işarettir.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak dünya malına kavuşulacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada su savaşı yapmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments