Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur gölü görmek

Rüyada çamur gölü görmek

Rüyada çamur gölü görmek çok zor günler yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada çamur gölü gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Rüyada çamurlu göle girmek ticaretinin gelişeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu göl görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamur gölü görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek çözümsüz sorunları olmayacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl ve şelale görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göle taş attığını görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada gölden çıkmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl seyretmek değişik insanlarla karşılaşacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments