Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl seyretmek

Rüyada göl seyretmek

Rüyada göl seyretmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işarettir.

Rüyada göl seyretmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Rüyada göl seyretmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada camdan dışarıyı seyretmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada seyredildiğini görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada uyuyan birini seyretmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada dünyayı seyretmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ay seyretmek kazançta zarar edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşi seyretmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada kendini seyretmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments